foto

Matthew Hannam

  • nar. 8.9.1981 (37 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Possessor
2018 Paseo
Vox Lux
Wildlife
2017 Bird
Přicházejí v noci
2016 Švýcarák
2015 Až na Severní pól
Into the Forest
It's Not You
James White
Nikdy nic nebylo
2013 Nepřítel
2012 Antiviral
2011 Donucen ke zločinu
I'm Yours
2010 Oliver Sherman
This Movie Is Broken
Trigger
2009 Passenger Side
2007 Nikdo
2006 Skinheads

TV seriály

2017 The Sinner (TV seriál)
Part I (S01E01)
2016 The OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 6: Forking Paths (S01E06)
Chapter 5: Paradise (S01E05)
další epizody (5)
The Expanse (TV seriál)
Critical Mass (S01E09)
Rock Bottom (S01E06)
2015 The Expanse (TV seriál)
Remember the Cant (S01E03)
Dulcinea (S01E01)
2014 Sensitive Skin (TV seriál)
2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)

Dokumentární

2007 Doktorologie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Paseo

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Paseo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace