foto

Andrew London

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Big Eden
1999 Sběratel duší (TV film)
Vražda na 75.ulici (TV film)
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Vražedná lilie (TV film)
Vánoční převrat (TV film)
1997 Dokonalý zločin (TV film)
Satanovy oběti (TV film)
1996 Plačící dítě (TV film)
Tvář vraha (TV film)
1994 Nemluv s cizinci (TV film)
Strážce moudrosti (TV film)
1993 Muž meteor
1992 Agentka s digitálním srdcem (TV film)
Smrtelný hřích (TV film)
1991 Sladký jed (TV film)
Smrtící triky 2
1988 Rambo III
1986 Link
Vánoční hvězda (TV film)
1984 Cloak & Dagger
1983 Psycho II
1975 True Story of Eskimo Nell, The

TV seriály

1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fitting Punishment (S02E12)
Four-Sided Triangle (S02E09)
For Cryin' Out Loud (S02E08)
další epizody (4)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Lover Come Hack to Me (S01E05)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Second Hand Wedding

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace