foto

Andrew London

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Big Eden
1999 Sběratel duší (TV film)
Vražda na 75.ulici (TV film)
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Vražedná lilie (TV film)
Vánoční převrat (TV film)
1997 Dokonalý zločin (TV film)
Satanovy oběti (TV film)
1996 Plačící dítě (TV film)
Tvář vraha (TV film)
1994 Nemluv s cizinci (TV film)
Strážce moudrosti (TV film)
1993 Agentka s digitálním srdcem (TV film)
Muž meteor
1992 Smrtelný hřích (TV film)
1991 Sladký jed (TV film)
Smrtící triky 2
1988 Rambo III
1986 Link
Vánoční hvězda (TV film)
1984 Cloak & Dagger
1983 Psycho II
1975 The True Story of Eskimo Nell

TV seriály

1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fitting Punishment (S02E12)
Four-Sided Triangle (S02E09)
For Cryin' Out Loud (S02E08)
další epizody (4)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Lover Come Hack to Me (S01E05)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Once Upon a Time in the City of New York (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Second Hand Wedding

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky