foto

Kevin D. Ross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Encounter
2005 It Waits
2004 Tyranosarie (TV film)
2003 As Virgins Fall
Maniac Magee (TV film)
Monster Man
2002 100 žhavých tygřic
2000 100 sladkých holek
Love, Lust & Joy
1999 Jazz Night
1996 One Clean Move

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
A Sheriff in the Era of the Cartel (E10)
The Elements of an Epiphany (E09)
Fiveever (E08)
další epizody (5)
Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Eight: Dark Knights (S02E08)
Chapter Seven: The Hunt (S02E07)
Chapter Two: The Siren Song (S02E02)
další epizody (4)
Future Man (TV seriál)
Dia de Los Robots (S02E11)
PUP-E Q. Barkington (S02E09)
Guess Who’s Coming to Lunch (S02E04)
2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Eight: Wedding Day (S01E08)
Chapter Seven: Phantom Pain (S01E07)
Chapter Two: Love Bomb (S01E02)
další epizody (4)
Akta X (TV seriál)
Důvěrně známý démon (S11E08)
Ghouli (S11E05)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Solo (S01E07)
Mattie G. (S01E04)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola devátá: Brána (S02E09)
Kapitola pátá: Dig Dug (S02E05)
Kapitola třetí: Pulec (S02E03)
další epizody (4)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
Vzpomínky (TV seriál)
Shelter from the Storm (S04E09)
Breathing Space (S04E08)
The Return of Eddie (S04E06)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Working for the Clampdown (S02E07)
Play with Friends (S02E04)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Carl's First Sentencing (S05E09)
Crazy Love (S05E06)
Vzpomínky (TV seriál)
Behind the Beat (S04E03)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Giant (S01E07)
Close to the Metal (S01E04)
další epizody (5)
Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
The Island (S03E08)
Throwing Shade (S03E07)
další epizody (6)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Line Up or Shut Up (S02E06)
Day of the Jackie (S02E03)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
The Felix Paradox (S05E08)
Bleed Out (S05E06)
další epizody (5)
Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
Drogová škola (S06E07)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
další epizody (4)
2012 Californication (TV seriál)
Párty (S05E11)
Syrovost (S05E08)
Tři strážníci (S05E05)
další epizody (4)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Poslední večeře (S04E11)
Světla. Kamera. Blbec (S04E08)
Mrtvolka (S04E05)
další epizody (4)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
další epizody (4)
Californication (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E11)
Byt (S03E08)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
další epizody (4)
2008 Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Na mizině v Beverly Hills (S02E08)
Vagínská čtvrť (S02E05)
další epizody (5)
Invaze buranů (TV seriál)
Dead Calm (S02E06)
Slums of Bayou Hills (S02E04)
Field of Dreams (S02E03)
2007 Californication (TV seriál)
Kalifornský synek (S01E08)
LOL (S01E05)
Traveler (TV seriál)
The Trader (E06)
New Haven (E03)
2006 Blade (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Cocktail Bunny (E11)
Barrel Bear (E07)
další epizody (4)
2000 FreakyLinks (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Truman Show

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky