foto

Kevin D. Ross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Encounter
2005 It Waits
2004 Tyranosarie (TV film)
2003 As Virgins Fall
Maniac Magee (TV film)
Monster Man
2002 100 žhavých tygřic
2000 Love, Lust & Joy
100 sladkých holek
1999 Jazz Night
1996 One Clean Move

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Solo (S01E07)
Mattie G. (S01E04)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Nine: The Gate (S02E09)
Chapter Five: Dig Dug (S02E05)
Chapter Three: The Pollywog (S02E03)
další epizody (4)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
Vzpomínky (TV seriál)
Shelter from the Storm (S04E09)
Breathing Space (S04E08)
The Return of Eddie (S04E06)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Working for the Clampdown (S02E07)
Play with Friends (S02E04)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Carl's First Sentencing (S05E09)
Crazy Love (S05E06)
Vzpomínky (TV seriál)
Behind the Beat (S04E03)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Giant (S01E07)
Close to the Metal (S01E04)
další epizody (5)
Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
The Island (S03E08)
Throwing Shade (S03E07)
další epizody (6)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Line Up or Shut Up (S02E06)
Day of the Jackie (S02E03)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
další epizody (4)
2007 Californication (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Inside, The (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Cocktail Bunny (E11)
Barrel Bear (E07)
další epizody (4)
2000 FreakyLinks (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Truman Show

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace