foto

Heidi Armbruster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poor Behavior
2015 Before the Bomb
2014 Chlap na dvě věci
2011 Šmoulové
2009 The Northern Kingdom
2008 Nouzový východ
2007 Michael Clayton

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
This Is Not a Drill (E11)
2019 Pose (TV seriál)
What Would Candy Do? (S02E05)
Znovu 20 (TV seriál)
Friends with Benefits (S06E07)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
Rozvod (TV seriál)
Happy Now? (S02E02)
Daredevil (TV seriál)
Perfektní hra (S03E05)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
Last Days of Books (S03E03)
Žádná svatba a jeden pohřeb (S02E12)
Lízátko (S02E05)
2015 Znovu 20 (TV seriál)
I'm with Stupid (S01E09)
Ukaž svoji Oatesovou (S01E02)
Domek z karet (TV seriál)
36. kapitola (S03E10)
Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
2014 Black Box (TV seriál)
Manhattan Love Story (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Kyperská agentura (č. 64) (S01E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zastřelte posla (S05E07)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
A Crowd of Demons (E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 2 (S06E07)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 1 (S06E06)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Oh Louie/Tickets (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Totem (S12E20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky