foto

Heidi Armbruster

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poor Behavior
2015 Before the Bomb
2014 Chlap na dvě věci
2011 Šmoulové
2009 The Northern Kingdom
2008 Nouzový východ
2007 Michael Clayton

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
Daredevil (TV seriál)
The Perfect Game (S03E05)
2016 Younger (TV seriál)
Last Days of Books (S03E03)
No Weddings & a Funeral (S02E12)
Jersey, Sure (S02E05)
2015 Younger (TV seriál)
I'm with Stupid (S01E09)
Liza Sows Her Oates (S01E02)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 36 (S03E10)
Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
2014 Black Box (TV seriál)
Manhattan Love Story (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Cyprus Agency (No. 64) (S01E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zastřelte posla (S05E07)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
A Crowd of Demons (E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 2 (S06E07)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 1 (S06E06)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Oh Louie/Tickets (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Totem (S12E20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace