foto

Noma Dumezweni

  • nar. 1969
    Svazijsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mary Poppins se vrací
2015 The Incident
The Marriage of Reason & Squalor
2008 Barva kouzel (TV film)
2007 Grey Man, The (TV film)
2006 Po Tomášovi (TV film)
2002 Špína Londýna
2001 Macbeth (TV film)

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
The Forgiving Earth (E08)
Double Bogey on the Ninth (E07)
The Game's True Nature (E06)
další epizody (7)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Hood Maker (E01)
2015 Capital (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2013 Frankie (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Odboč vlevo (S04E11)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Boys, Boys, Boys (S04E05)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Z temnoty (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace