foto

Tom Hedegaard

  • nar. 16.4.1942
    Frederiksberg, Dánsko
  • zem. 8.8.1998 (56 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Olsen-bandens sidste stik
1977 Skytten
1976 Affæren i Mølleby

TV seriály

1991 Landsbyen (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Affæren i Mølleby

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Een stor familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky