foto

Andrew Polk

  • nar. 2.10.1962 (57 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Week Of
2017 Police State
Rebel v žitě
2016 Krvavé zjevení
Norman: Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku
Takoví jsme
The Ticket
2015 Tři generace
2014 Jamie Marks Is Dead
Ta zvláštní láska
The Humbling
Úkryt
2013 Butterflies of Bill Baker
2011 Coming Up Roses
2009 Pod novým vedením
2005 Miláček
1999 Entropy
Hit and Runway

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
If Only the Fool Would Persist in His Folly (S01E03)
What They Saw in Southie High (S01E02)
Instinct (TV seriál)
Grey Matter (S02E11)
Trust Issues (S02E10)
After Hours (S02E07)
další epizody (6)
Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
Infinite Game (S04E07)
2018 Instinct (TV seriál)
Heartless (S01E05)
I Heart New York (S01E04)
Pilot (S01E01)
2017 The Punisher (TV seriál)
Na mušce (S01E07)
Domek z karet (TV seriál)
56. kapitola (S05E04)
55. kapitola (S05E03)
54. kapitola (S05E02)
další epizody (4)
2016 Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
50. kapitola (S04E11)
další epizody (6)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
Elixir of Life (S05E05)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Panoptikum (S04E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dear God (S06E03)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Kontraktor (č. 145) (S01E02)
2011 Lights Out (TV seriál)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Troubelín (S03E14)
2005 Closer (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Under God (S13E12)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Transformed (S03E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zapírání (S03E21)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Down (S07E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky