foto

Michael Cronin

  • nar. 1942
    Cranfield, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 V srdci moře
2013 V tajnosti
2012 Candle to Water
Havran
2010 Vlkodlak
2009 Dvojí identita
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2001 Objevení nebes
1999 RKO 281 (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Goodnight Mister Tom (TV film)
1997 For My Baby
1995 Groteska
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
1993 Hodina prasete
Srdce temnoty (TV film)
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1986 Captive
1981 Tiny Revolutions (TV film)
1980 Nebe, peklo, ráj
1979 Le Petomane
1978 What's Up Nurse!
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
Under the Bed
1976 Secrets of a Superstud
1975 The Sexplorer
1972 Deathmaster

TV seriály

2012 Citizen Khan (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 The Grimleys (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
1987 Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
Marie Curie (TV seriál)
Out of Bounds (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Stavitelé (S01E02)
Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Wars of the Roses (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Adventure of English (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1983 Nepřátelé státu (TV film)
1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace