foto

Alexander Gruszynski

  • nar. 19.6.1950 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 Ideální domov
2014 Naboso
The Single Moms Club
2013 A Madea Christmas
Bláznivé námluvy
Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2012 Dobrák Deeds
Tajný agent v sukni
2010 For Colored Girls
Ztracený v Africe
2009 I Can Do Bad All by Myself
Madea Goes to Jail
2008 Hamlet na kvadrát
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Společné Vánoce
2006 V zajetí teroru
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Spas nás před Evou
2001 Bratři
Dva do hry
Prison Song
1999 Čmuchalky
1998 Klub 54
1996 Maximální riziko
Čarodějky
1995 Angus
Královská ryba (TV film)
1994 Takhle se mi to líbí
Vládce knih
Švédská trojka
1993 Den russiske sangerinde
1991 Přežít (TV film)
Studený jak kámen
1990 Chvění
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
Third Degree Burn (TV film)
1988 Time Out
Zlé sny
1987 Poslední nevinný (TV film)
Under Cover
Zaslíbená země
1986 Boj o Jenny (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
Twisted
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Ofelia kommer til byen
Surviving (TV film)
Téměř ty
1984 The Oasis
1983 Udenrigskorrespondenten
1981 Belladonna
Hotel of the Stars
1980 Næste stop paradis
1979 Achilleshælen er mit våben
En rig mand

TV seriály

2020 Emily in Paris (TV seriál)
Vysoká móda, zrušená móda (E10)
Americká aukce v Paříži (E09)
Jednoduchá (E06)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
další epizody (8)
Nenasytná (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)

Dokumentární

2020 Instrument of Hope
2016 Déjà Vu
2002 Drømmere
1996 Haiti. Uden titel
1984 Fugl Fønix
1977 Jenny

Režijní filmografie

Filmy

2016 Tripolar
2005 Černý úsvit

Herecká filmografie

Filmy

1977 Aftenlandet

Dokumentární

2020 Tremors: Making Perfection

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky