foto

David Berlatsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Základna
1998 Bastard
1996 Public Enemies
Vražedná přítažlivost
1995 Noc muže na útěku
1992 Still Not Quite Human (TV film)
1989 Not Quite Human II (TV film)
1988 Dvojí život (TV film)
1987 Family Sins (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1981 Nedodržený slib (TV film)
Phoenix, The (TV film)
Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
1979 Some Kind of Miracle (TV film)
1977 Hlubina
1975 Wild McCullochs, The
1974 Shanks
1973 A Cold Night's Death (TV film)
Letters, The (TV film)
Pat Garrett a Billy Kid
1972 Hickey & Boggs
Kansas City Bomber
1971 Jesus Trip, The
The Last Movie
1969 Viva Max!

TV seriály

1996 Dva (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
1978 King (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1977 The Farmer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace