foto

Sebastian Bach

  • nar. 3.4.1968 (49 let)
    Freeport, Bahamy
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Satan
2016 Deserted
2014 Swearnet: The Movie
2012 Rock of Ages
2001 Point Doom
1999 Final Rinse
1994 Skulhedface

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Winter (E01)
2013 Californication (TV seriál)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
2011 Adults Only (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A House Is Not a Home (S05E22)
Come Home (S05E12)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
Láska si nevybírá (S05E01)
Další rána (S04E19)
další epizody (4)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Festival živých obrazů (S04E07)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
Trailer Park Boys (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)

Dokumentární

2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
2010 Rush: Beyond the Lighted Stage
2008 100 Greatest Hard Rock Songs (TV film)
2006 Guns N' Roses: Rock am Ring 2006 (koncert)
2004 KISS Loves You
2002 New Sideshow, The (TV film)
1998 Top Ten (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2007 LA Ink (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Headbangers Ball (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace