foto

Sebastian Bach

  • nar. 3.4.1968 (51 let)
    Freeport, Bahamy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Satan
2016 Deserted
2014 Swearnet: The Movie
2012 Rock of Ages
2001 Point Doom
1999 Final Rinse
1994 Skulhedface

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Winter (E01)
Trailer Park Boys: Out of the Park (TV seriál)
2014 Robot Chicken (TV seriál)
G.I. Jogurt (S07E01)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Crawling Through the Sh*tpipe (S08E10)
Righties Loosies, Lefties Tighties (S08E09)
2013 Californication (TV seriál)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
2011 Adults Only (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
They Took My Thumbs (S04E02)
2007 Trailer Park Boys (TV seriál)
Going Off the Rails on the Swayzie Train (S07E09)
Friends of the Road (S07E04)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dům neznamená domov (S05E22)
Návrat domů (S05E12)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
Láska si nevybírá (S05E01)
Další rána (S04E19)
další epizody (4)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Festival živých obrazů (S04E07)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)

Dokumentární

2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
2010 Rush: Beyond the Lighted Stage
2008 100 Greatest Hard Rock Songs (TV film)
2006 Guns N' Roses: Rock am Ring 2006 (koncert)
VH1's Heavy: The Story of Metal (TV film)
2004 KISS Loves You
2002 New Sideshow, The (TV film)
1998 Top Ten (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2007 LA Ink (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Headbangers Ball (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace