foto

Mary Finlay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 A Christmas Carol
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2010 Paris Connections
Snímek
2008 Alarm
Spřízněná duše
2007 I Really Hate My Job
Jedno s druhým
Nalomené vztahy (TV film)
2006 Nina's Heavenly Delights
2005 Dokonalá partie
2003 Krádež legendy
2000 Endgame (TV film)
Vše o Adamovi
1999 Janice Beard: 45 Words Per Minute
1997 Bogwoman (TV film)
Daphne & Apollo
1995 Guiltrip

TV seriály

2018 Joe All Alone (TV seriál)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2015 River (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
Political Suicide (S03E05)
2012 Without You (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)
Vůně Kalahari (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Dokumentární

1994 In Ismail's Custody

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace