foto

Tim Mirkovich

  • nar. 1.1.1979 (39 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Frontier, The
Pár nenormálních aktivit 2
2013 Haunting At Silver Falls, A
Wer
2012 Ďábel v těle
2010 Open House
Tug
2009 Miss Březen
2007 Prokletí domu slunečnic

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
A Clean, Well-Lighted Place (S03E07)
Sierra Maestra (S03E03)
Luke Cage (TV seriál)
Straighten It Out (S02E02)
2017 Inhumans (TV seriál)
Make Way for... Medusa (E04)
Training Day (TV seriál)
Sunset (E10)
Quid Pro Quo (E07)
Code of Honor (E04)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Sound the Alarm (S02E05)
Once Upon a Time in Wayward Pines (S02E03)
další epizody (4)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Take Life Now (E07)
The One That Got Away (E05)
I See You (E03)
další epizody (4)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
2014 Helix (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace