foto

Tim Mirkovich

  • nar. 1.1.1979 (41 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Pár nenormálních aktivit 2
The Frontier
2013 A Haunting At Silver Falls
Wer
2012 Ďábel v těle
2010 Open House
Tug
2009 Miss Březen
2007 Prokletí domu slunečnic

TV seriály

2019 Bažináč (TV seriál)
He Speaks (E03)
The Purge (TV seriál)
Should I Stay or Should I Go (S02E07)
Grief Box (S02E04)
This is Not a Test (S02E01)
The Punisher (TV seriál)
Propast (S02E11)
Svému bratru strážným budu (S02E08)
Spodci (S02E05)
další epizody (4)
Lucifer (TV seriál)
Kdo je ten nový král pekla? (S04E10)
Ďábelské způsoby (S04E07)
Vše o Evě (S04E04)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Honor in the Dust (E06)
2018 Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
A Clean, Well-Lighted Place (S03E07)
Sierra Maestra (S03E03)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vyrovnání (S02E02)
2017 Inhumans (TV seriál)
Make Way for... Medusa (E04)
Training Day (TV seriál)
Soumrak na Bulváru Sunset (E10)
Něco za něco (E07)
Kodex cti (E04)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Sound the Alarm (S02E05)
Once Upon a Time in Wayward Pines (S02E03)
další epizody (4)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Take Life Now (E07)
The One That Got Away (E05)
I See You (E03)
další epizody (4)
Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Plán B (S02E11)
Věčný žalář (S02E08)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky