foto

The Weeknd

  • nar. 16.2.1990 (28 let)
    Scarborough, Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2015 Victoria's Secret Fashion Show (TV film)

TV pořady

2017 Grammy Awards 2017 (TV pořad)
2016 2016 MTV Europe Music Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2016 (TV pořad)
Oscar 2016 (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
BET Awards 2015 (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Future feat. The Weeknd - Low Life (hudební videoklip)
The Weeknd - Call Out My Name (hudební videoklip)
2017 French Montana feat. The Weeknd, Max B - A Lie (hudební videoklip)
Gucci Mane feat. The Weeknd - Curve (hudební videoklip)
Lana Del Rey feat. The Weeknd - Lust For Life (hudební videoklip)
NAV feat. The Weeknd - Some Way (hudební videoklip)
The Weeknd - Reminder (hudební videoklip)
The Weeknd - Secrets (hudební videoklip)
The Weeknd feat. Daft Punk - I Feel It Coming (hudební videoklip)
2016 The Weeknd - False Alarm (hudební videoklip)
The Weeknd - M A N I A (hudební videoklip)
The Weeknd feat. Daft Punk - Starboy (hudební videoklip)
2015 The Weeknd - Can't Feel My Face (hudební videoklip)
The Weeknd - Earned It (hudební videoklip)
The Weeknd - In The Night (hudební videoklip)
The Weeknd - Tell Your Friends (hudební videoklip)
The Weeknd - The Hills (hudební videoklip)
2014 Ariana Grande feat. The Weeknd - Love Me Harder (hudební videoklip)
The Weeknd - King Of The Fall (hudební videoklip)
The Weeknd - Often (hudební videoklip)
2013 The Weeknd - Belong to the World (hudební videoklip)
2012 The Weeknd - Rolling Stone (hudební videoklip)
The Weeknd - Wicked Games (hudební videoklip)
The Weeknd - Wicked Games (Uncut Version) (hudební videoklip)
The Weeknd feat. Drake - The Zone (hudební videoklip)
Wiz Khalifa feat. The Weeknd - Remember You (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Lana Del Rey feat. The Weeknd - Lust For Life (hudební videoklip)
2016 The Weeknd - False Alarm (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2016 The Weeknd - M A N I A (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace