foto

David Kemper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Farscape: Mírová operace (TV film)

TV seriály

2013 Cult (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Bad Timing (S04E22)
A Constellation of Doubt (S04E17)
2002 Farscape (TV seriál)
Unrealized Reality (S04E11)
Crichton Kicks (S04E01)
Dog with Two Bones (S03E22)
2001 Farscape (TV seriál)
Revenging Angel (S03E16)
Self Inflicted Wounds: Part 2 - Wait for the Wheel (S03E04)
Self Inflicted Wounds: Part 1 - Could'a, Would'a, Should'a (S03E03)
2000 Farscape (TV seriál)
Look at the Princess: Part 3: The Maltese Crichton (S02E13)
Look at the Princess: Part 2: I Do, I Think (S02E12)
Look at the Princess: Part 1: A Kiss Is But a Kiss (S02E11)
další epizody (5)
1999 Farscape (TV seriál)
Through the Looking Glass (S01E17)
Rhapsody in Blue (S01E13)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Den v minulosti (S01E03)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
Špičkový výkon (S02E21)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Heatstroke - povídka

TV seriály

1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Paralelní svět (S01E19) - povídka

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace