foto

Uwe Timm

  • nar. 30.3.1940 (80 let)
    Hamburk, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Hotel Lux - kniha
2008 Die Entdeckung der Currywurst - kniha
2007 Prasátko Rudy - kniha
1995 Prasátko Rudi - kniha
1985 Morenga (TV film) - kniha
1984 Kerbels Flucht (TV film) - kniha

TV seriály

2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky