foto

Theo Bierkens

  • nar. 9.4.1955 (64 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
Südstadt (TV film)
2017 Brandnächte (TV film)
Tatort - Nachbarn (TV film)
2016 Divoká kočka
Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
Tatort - Narben (TV film)
2015 Der verlorene Bruder (TV film)
Svatební šílenství (TV film)
2013 Totenengel (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Můj dědeček lupičem
2010 Píp!
Sněhová bouře (TV film)
2009 Ob ihr wollt oder nicht!
2008 Die Entdeckung der Currywurst
2006 Der Liebeswunsch
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Uitverkorene, De (TV film)
2004 Amazonky
Kazatel
Mr. und Mrs. Right (TV film)
2003 Boy Ecury
Der Anwalt und sein Gast (TV film)
Katzenzungen (TV film)
Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
2002 Himmelreich auf Erden (TV film)
2001 Island of the Mapmaker's Wife, The
Smrtící víkend (TV film)
Zamilovaní andělé
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Zerbrechliche Zeugin (TV film)
1999 Doppeltes Dreieck (TV film)
1998 Jsem hezká?
When the Light Comes
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1995 Filmpje!
Mutters Courage
1994 1000 Rosen
De flat
1993 Král posledních dnů (TV film)
Richting Engeland
1992 De Johnsons
1991 Pizza Colonia
1990 Flying Kicks (TV film)
Kracht
Romeo
1987 Blonde Dolly
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
1985 Pervola, sporen in de sneeuw

TV seriály

2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
2007 Stellenbosch (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
Mimo kontrolu (S01E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
1995 Partizanen, De (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Living the Light - Robby Müller

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace