foto

Sharon Duncan-Brewster

  • nar. 8.2.1976 (44 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Duna
2019 Snowflakes
2017 The Boy with the Topknot (TV film)
2016 Rogue One: Star Wars Story
2011 Blooded
2008 Dohoda je dohoda
2006 Shoot the Messenger
2005 Svatba ve třech
2001 Love Is Not Enough (TV film)

TV seriály

2020 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (4)
2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
2018 The Long Song (TV seriál)
2015 Cucumber (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2013 Bible (TV seriál)
Homeland (E03)
The Mimic (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2007 Nathan Caton Show, The (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky