foto

Albert Welling

  • nar. 29.2.1952 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Cemetery Junction
2006 Perfect Parents (TV film)
2005 Vzpoura
2004 Lie with Me (TV film)
2003 Carla (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1997 Oscar Wilde
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1994 Backbeat
1992 Gerald nebo Geraldina?
Mr. Wakefield's Crusade (TV film)
1991 Prisoner of Honor (TV film)
1987 Bell-Run, The (TV film)
1986 Raspberry Ripple (TV film)
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
1977 Between the Lines

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2013 Endeavour (TV seriál)
Dívka (S01E01)
2011 Pán času (TV seriál)
Zabijeme Hitlera (S06E08)
2008 Milenky (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stíny minulosti (S11E03)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
McCready and Daughter (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Snakes and Ladders (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Gathering Seed, The (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
Poradce (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Cribb (TV seriál)
Oppenheimer (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Full House (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2007 Katastrofa vzducholodi Hindenburg (TV film)
1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace