foto

António da Cunha Telles

  • nar. 26.2.1935 (84 let)
    Funchal, Madeira, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Pandora
1984 Vidas
1974 Meus Amigos
1970 Bludný kruh

Dokumentární

1975 Zbraně a lid

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Pandora
1974 Meus Amigos
1970 Bludný kruh

Herecká filmografie

Filmy

1989 Bar Tango (TV film)
1988 Contrainte par corps

Dokumentární

2016 Nos Interstícios da Realidade

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Pandora
1984 Vidas
1974 Meus Amigos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky