foto

Joe Novak

  • nar. 31.7.1892
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 20.8.1958 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1956 Ride the High Iron (TV film)
1954 Desperado, The
So You Want to Be Your Own Boss
Two Guns and a Badge
1944 Wells Fargo Days
1936 The Mine with the Iron Door
1935 Stone of Silver Creek
1934 When a Man Sees Red
1932 Hell-Fire Austin
1931 The Phantom of the West
The Vanishing Legion
1929 Letec

TV seriály

1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace