foto

Leonard Kelly-Young

  • nar. 29.9.1948 (70 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Day Notice
The Unbreakable Sword
2015 AWOL-72
Limbo
2014 Listening
Look in the Mirror
Zmizelá
2013 Spanners
2012 Frankie Go Boom
2011 DeadHeads
Policejní divize Rampart
2009 Evil Angel
2008 Falling
2007 The Red Front
2006 Bestie Karla
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2002 Krvavé nebe (TV film)
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Taking Back Our Town (TV film)
2000 Diamantoví muži
Highway 395
Vrah se vrací
1999 A Walk in the Park
1998 Anarchy TV
My Brother Jack
1997 Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
1996 Ed
Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 Rebellious
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
Někdo se dívá
Záhadné zmizení
1992 Válečníci
Zlatá žíla
1989 No Place Like Home (TV film)

TV seriály

2019 Sedmilhářky (TV seriál)
Upovídaná srdce (S02E02)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
Pest Control (S02E02)
Tohle jsme my (TV seriál)
Kamsahamnida (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pro jednoho odpad (S15E17)
2017 Chance (TV seriál)
A Very Special Onion (S02E02)
2013 The Seventh Spectrum (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Bez ochrany (S01E07)
Skandál (TV seriál)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The I of the Storm (S02E03)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Las Vegas v. Reid (E02)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bohové musejí být šílení (S04E19)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Trophy (S05E05)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Vyber si číslo (S01E06)
Hunter (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Namísto vzteku (S02E06)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo jsi? (S01E06)
Neviditelný (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Boží omyl (S05E05)
1995 Sherman Oaks (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Žádný hrnec na hrách (S09E09)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace