foto

Bo-ra Kim

  • nar. 28.9.1995 (25 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amjeon
Goodbye Summer
2016 Samnye
Siganitalja
2015 Bogosipda
Nae simjangeul sswara
2014 Monseuteo
2013 Misaeng peurikwol
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
Chungukui ahyideul
Podezřelý X
2011 Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan
2007 Ijanggwa goonsoo
2006 Horobicheuleul wihayeo
Jeonseolui gohyang
Johji anihanga

TV seriály

2021 Lleobeussinneombeo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Teochi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 SKY kaeseul (TV seriál)
연애포차 (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
SOS nareul goohaejwo (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Motnani songpyun (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)
2008 큰언니 (TV seriál)
2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
2006 Isseulttae jalhae (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Weding (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Haepitugedeo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky