foto

Achim Hübner

  • nar. 8.10.1929 (91 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
1977 Drei kleine Nachtgeschichten (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1959 Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzte Wahrheit (S13E18)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Chlapi jsou dobytci! (S01E01)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Tote Stunden (E73)

Divadelní záznam

1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky