foto

Tobias Hjelm

  • nar. 24.5.1972 (47 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 August (TV film)
Gangster
1998 Ivar Kreuger (TV film)

TV seriály

2017 För evigt trogen (TV seriál)
2014 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einer dunklen Nacht (E16)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace