foto

Hirojuki Ikeuči

  • nar. 24.11.1976 (43 let)
    Hitačinaka, Ibaraki, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bongodong jeontu
2018 Taberu onna
2017 Finální ukrutnost
Hagoku (TV film)
Manhunt
2016 Good Morning Show
Saijo no Meii (TV film)
Tanemaku tabibito: Jume no cugiki
Tygří železnice
2015 S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
2014 Kuroi Fukuin (TV film)
2013 Kiseki no ringo
Kizzu ritân: Saikai no toki
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
2012 Sweet Heart Chocolate
Tókjó ni kita bakari
2010 Bakamono
Sakuradamongai no hen
Space Battleship Yamato
2009 Choshokutei (TV film)
Oto-na-ri
Shugo Tenshi
Tajomaru
2008 Aihjóka: Či-Manako
Handsome Suit
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Ip Man
Koi Suru Kanojo, Nishi He
Koisuru kanojo, nishi e.
Memo
Team batista no eikó
Wakuraba nagarete
2007 Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e
Mayu: Kokoro no hoši
XX (ekusu kurosu): makyô densetsu
2006 Akai kiseki (TV film)
LoveDeath
Zenšin to kojubi
2005 Dazai Osamu Monogatari (TV film)
Fîmeiru
Hazard
Irasshaimase, kanja-sama
Kokoro no Kudakeru Oto (TV film)
Tantei džimušo 5: 5 number de jobareru tanteitači no monogatari
Tenka sóran (TV film)
Zero no Kanata e - The Winds of God (TV film)
2004 Ki no umi
Ren'ai-Shousetsu
Warau Iemon
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen
Shoro nagashi
Shôwa kayô daizenshû
2002 Chicken Heart
Rokkun rouru mishin
2001 Black Jack III (TV film)
2000 Supésutoraberázu
Suzuran - Shoujo Moe no monogatari
Tengoku ni ichiban chikai otoko special (TV film)
1999 Karisuma
1998 Blues Harp
Tokyo Eyes
1997 Doriimu sutajiamu
Tokimeki Memorial

TV seriály

2019 Daifugó dóšin (TV seriál)
Onihime no hacukoi! (E02)
Minarai dóšin tandžó! (E01)
Top League (TV seriál)
2018 Hagetaka (TV seriál)
Innocent Days (TV seriál)
2016 Kaitó Jamaneko (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
Watashi to iu unmei ni tsuite (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
2011 Saijo no Meii (TV seriál)
Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Sayonara Aruma (TV seriál)
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Naniwa no Hana (TV seriál)
2007 Boys Este (TV seriál)
Katagoshi no koibito (TV seriál)
2006 Sengoku džieitai (TV seriál)
Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)
2003 Kyohansha (TV seriál)
2002 First Love (TV seriál)
2001 Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
1999 Romance (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 13 no tsuki