foto

Elke Hartmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 Tajný život jezer (TV seriál)
2013 U455 - zapomenutá ponorka (TV film)
2011 Druhá světová válka: Příběhy odboje (TV seriál)
2008 La résistance
2005 Mes questions sur.. (TV seriál)

TV pořady

2007 S kuchařem kolem světa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace