foto

Goró Inagaki

  • nar. 8.12.1973 (46 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Barubora
Kaidžú no kodomo
2018 Hansekai
Kusojaró to ucukušiki sekai
2016 Tokumei Shikikan Goma Ayaka (TV film)
Šódžo
2015 Honto ni atta kowai hanaši: nacu no tokubecuhen 2015 (TV film)
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
2013 Ošin
Sakura, futatabi no Kanako
2010 13 samurajů
Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Akuma no Temari Uta (TV film)
Goro's Bar (TV film)
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)
2006 Jyooubachi (TV film)
One Piece The Movie: Karakuridžó no Mecha kjohei
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
2004 Inugamike no ičizoku (TV film)
Vysoká škola smíchu
2001 Yonimo Kimyouna Monogatari SMAP Special Edition (TV film)
1999 Furuhata Ninzaburo vs. Smap (TV film)
Saimin
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
Parasaito Ivu
1996 Super Scandal
1994 Shoot
1993 Private Lessons II
1990 Saraba itoshino yakuza

TV seriály

2018 Tokyo BTH: Tokyo Blood Type House (TV seriál)
2016 Fukigen na kadžicu (TV seriál)
IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
2015 Heat (TV seriál)
2014 Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
2013 Shinryochu In The Room (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
2009 Toraianguru (TV seriál)
2008 Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
2005 M no Higeki (TV seriál)
2002 Renai Hensachi (TV seriál)
Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
2000 Saimin (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
1998 Sommelier (TV seriál)
1997 Kare (TV seriál)
1995 Saiko no Koibito (TV seriál)
1994 Tókjó daigaku monogatari (TV seriál)
1993 Uso demo Ii kara (TV seriál)
1992 Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
1991 Gakkou e Ikou! (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Smap x Smap (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky