foto

Axel von Ambesser

  • nar. 22.6.1910
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 6.9.1988 (78 let)
    Mnichov, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Der Vorhang fällt (TV film)
1985 Alte Sünden rosten nicht (TV film)
1983 Frau Juliane Winkler (TV film)
1977 Begegnung im Herbst (TV film)
1973 Tod auf der Themse (TV film)
1968 Haus Herzenstod (TV film)
1967 Der Werbeoffizier (TV film)
1966 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
1965 Das Liebeskarussell
Fromme Helene, Die
1964 Das hab' ich von Papa gelernt - vyp.
Harlekinade (TV film)
1963 Es war mir ein Vergnügen
Frühstück im Doppelbett - vyp.
1961 Es muß nicht immer Kaviar sein - vyp.
1960 Der brave Soldat Schwejk - vyp.
Gustav Adolfs Page
1959 Amphitryon (TV film)
Bezaubernde Arabella
1957 Die Freundin meines Mannes
1956 Pygmalion (TV film)
1953 Drei, von denen man spricht
1952 Der Mann in der Wanne
Ich hab' mich so an Dich gewöhnt
Tanzende Sterne
1951 Kommen Sie am Ersten
Modebummel - vyp.
Verträumte Tage
1950 Das Dementi
Drei Mädchen spinnen
1949 Verspieltes Leben
1948 Die seltsamen Abenteuer des Herrn Fridolin B.
1945 Das Mädchen Juanita
1944 Der Mann, dem man den Namen stahl
1943 Die kluge Marianne
Karneval der Liebe
Ženy nejsou andělé
1941 Příběh života
Tanec s císařem
1940 Mozartova cesta do Prahy
Ritorno
Srdce královny
Traummusik
1939 Beznadějný případ
Die unheimlichen Wünsche
Salonwagen E 417
1938 Kampf um Anastasia
1935 Der Gefangene des Königs

TV seriály

1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der alte Herr (S02E20)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Dokumentární

1949 Sie sind nicht mehr

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1953 Drei, von denen man spricht - kniha
1952 Traumschöne Nacht - kniha

Host

TV pořady

1980 Heut' abend (TV pořad)
1974 Schlagerfestival 1929 (TV pořad) - mod.
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1967 Theater im Gespräch (TV pořad)
1956 Das Lied meines Lebens (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky