foto

Robert Dannenberg

  • nar. 23.8.1976 (43 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Žena za zdí
2008 I Don't Feel Like Dancing (studentský film)
2006 Unsere Grenzen (studentský film)
Vassko - Irgendwo im Nirgendwo (studentský film)
2005 Mutterseelenallein

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Falsches Spiel (S01E04)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Vězeňský zápas (E04)
Zrádce (E02)
Moc osudu (E01)
Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Uschi je v maléru (S04E11)
Zlatý důl (S04E10)
další epizody (12)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Ať žije sport (S03E06)
Opravdový hrdina (S03E01)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Vidím něco, co ty nevidíš (S02E07)
Smrt striptéra (S02E02)
další epizody (4)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Třídní sraz (S01E11)
Poslední kolo (S01E01)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Kookaburra - Der Comedy Club (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Klassentreffen, Das

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace