foto

Jacqueline King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Writers Retreat
2009 Pán času: Konec času - 2. část (TV film)
2004 Lawless (TV film)
2001 Gabriel & Me
1997 Deacon Brodie (TV film)
Princ studentem (TV film)
1989 First and Last (TV film)

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Give Out Girls (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Missing (TV seriál)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Odboč vlevo (S04E11)
další epizody (6)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky