foto

Jacqueline King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Writers Retreat
2004 Lawless (TV film)
2001 Gabriel & Me
1998 Student Prince, The (TV film)
1997 Deacon Brodie (TV film)
1989 First and Last (TV film)

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Give Out Girls (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
Silk (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Missing (TV seriál)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Odboč vlevo (S04E11)
další epizody (6)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace