foto

Annie Périer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 La face (TV film)
2014 Bon rétablissement !
2013 Je vous présente ma femme (TV film)
2012 Bienvenue parmi nous
2011 Mám strach zapomenout (TV film)
Voir la mer
2010 Bouře (TV film)
Dávný zločin (TV film)
2009 Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 De sang et d'encre (TV film)
Deux jours à tuer
L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
En marge des jours (TV film)
Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Dikkenek
Mémoire de glace (TV film)
Můj nejlepší přítel
Větrná bouře (TV film)
2005 Výročí
2004 Mariage mixte
Můj miláček ráže 6,65
Příliš důvěrná tajemství
2003 Cette femme-là
Là-haut, un roi au-dessus des nuages
2002 Entre chiens et loups
Mille millièmes, fantaisie immobilière
Muž z vlaku
Sueurs
2001 Félix et Lola
Zaidina pomsta (TV film)
1999 Dívka na mostě
Monsieur Naphtali
1998 Poloviční šance
1997 Zamilovaná čarodějka
1996 Les faux médicaments (TV film)
Tiré à part
Velká cesta
1995 Danse avec la vie (TV film)
1994 Parfum d'Yvonne, Le
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
Fausto
1985 Moi vouloir toi
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
Sedmý terč
Smala, La
1981 Clara et les Chics Types
On n'est pas des anges... elles non plus
Zelňačka
1980 Les Borsalini
My budoucí hvězdy
1977 Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La

TV seriály

2013 Vaugand (TV seriál)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

TV pořady

1986 Enfoirés, Les (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace