foto

André Dietz

  • nar. 6.7.1975 (44 let)
    Koblenz, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
Nebezpečná metoda
2010 Město pod tebou
2009 Berlin ´36
Schlechtes Fernsehen
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2007 BloodBound
Maya
Rockende Helden
Úplný idiot
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
Strahlende Helden
2005 Die geöffnete Order (studentský film)
2004 Der Pralinenmörder
Dva idioti ze Scotland Yardu
Klatschmohn
2001 Engel & Joe

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Operace Tygr (S14E15)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Rockende Helden
2006 Strahlende Helden

TV seriály

2006 Na čem záleží (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2017 It Takes 2 (TV pořad)
2016 Das Promi-Kochduell (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2010 Der V.I.P. Hundeprofi (TV pořad)
2008 100.000 Euro Show, Die (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky