foto

Henry Bronchtein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Vojín Woodhull (S04E05)
2014 The Lottery (TV seriál)
2013 Hostages (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Šílená láska (S01E04)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Down & Out (S06E14)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Pitches a Deal (E06)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útisk (S03E01)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odkud na věčnost? (S02E09)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace