foto

Karl Collins

  • nar. 1971
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Útok na věžák
2010 Excluded (TV film)
2009 Nemilovaná (TV film)
2000 Melody's Her 2nd Name
1999 G:MT Greenwich Mean Time
1997 Den co den
1996 El último viaje de Robert Rylands
1991 London Kills Me
1989 Bearskin: An Urban Fairytale

TV seriály

2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Driver (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
The Diva (S02E06)
2013 By Any Means (TV seriál)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Death in Paradise (S01E01)
The Fades (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Twenty Twelve (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2007 Visit, The (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Metrosexuality (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Your Mother Wouldn't Like It (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace