foto

Ray Stoney

  • nar. 20.6.1975 (44 let)
    Charleston, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lying and Stealing
2018 Baby Steps
Monogamy
2016 Dead South
Love Meet Hope
2014 Affair, The
Battered
Private Number
2013 Trooper (TV film)
2010 Confidant, The
2008 Candy Shop, The
2007 Mannsfield 12, The
Waking Up with Monsters
2006 Down the P.C.H.
Nailed
2005 Trestná lavice
2001 Bojkot (TV film)
The Remnant
2000 Vzpomínka na Titány

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Fix (TV seriál)
Queen for a Day (E08)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V pasti (S15E06)
2015 Quantico (TV seriál)
Run (S01E01)
2014 Red Band Society (TV seriál)
Ergo Ego (E06)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Pod kupolí (TV seriál)
Čtvrtá ruka (S01E09)
Žízeň (S01E06)
Rectify (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Gatekeeper (S09E07)
2012 Nashville (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelné přelíčení (S03E19)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
2007 Army Wives (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace