foto

Marcus Stotz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Zwischen Sommer und Herbst
2016 Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2014 #WIREINANDER mit MrTrashpack
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Skandál (TV film)
2012 Auf den zweiten Blick
Die Schuld der Erben (TV film)
2011 Popelka (TV film)
2009 Kopf oder Zahl
Supermoviechannel 7
2007 Auf bösem Boden
2005 Výzva

TV seriály

2018 Kobra 11 (TV seriál)
Most Wanted (S24E01)
2012 MEK 8 (TV seriál)
2011 Viva Berlin! (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Kopf oder Zahl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky