foto

Neil Kinsella

  • zem. 4.6.2015
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Downstream
2005 Ice Queen
2004 V zajetí (TV film)
2003 Ledový zásah (TV film)
1998 Last Night

TV seriály

1996 Cyberkidz (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dirty
1994 Meč cti
Ženský instinkt
1993 Modrý plamen
1989 Moonstalker
1984 Octavia
1979 Squeeze Play

TV seriály

1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
Mookie and Pookie (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky