foto

David Stassen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Centrální inteligence
2012 Megawinner (TV film)

TV seriály

2016 The Mindy Project (TV seriál)
2 Fast 2 Serious (S04E15)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
Road Trip (S04E06)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
What About Peter? (S03E10)
Girl Crush (S02E18)
Be Cool (S02E17)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
Take Me with You (S01E24)
Frat Party (S01E23)
další epizody (16)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Josh and Mindy's Christmas Party (S01E09)
Two to One (S01E08)
Teen Patient (S01E07)
další epizody (8)

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Oath

TV seriály

2017 The Mindy Project (TV seriál)
It Had to Be You (S06E10)
Danny in Real Life (S06E09)
Doctors Without Boundaries (S06E08)
další epizody (17)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Revenge of the Nurse (S05E07)
Concord (S05E06)
Leland Breakfast Is the Miracle Worker (S05E05)
další epizody (20)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
When Mindy Met Danny (S04E13)
The Parent Trap (S04E12)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
další epizody (11)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas (S03E11)
What About Peter? (S03E10)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
další epizody (18)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas Party Sex Trap (S02E11)
Wedding Crushers (S02E10)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Mindy Project (TV seriál)
Is That All There Is? (S06E01)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Leland Breakfast Is the Miracle Worker (S05E05)
Under the Texan Sun (S04E21)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
Road Trip (S04E06)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
What About Peter? (S03E10)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky