foto

Jeanie Calleja

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pond Life
2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2004 Hvězda
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Test
2001 Holka jako lusk
Koho hledá Kevin?

TV seriály

2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Singles Week (S04E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Good Mudding (S08E05)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pátek třináctého, 1901 (S07E14)
2013 Království (TV seriál)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Severed Ties (S03E02)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Hunt(Er) for Love (S03E08)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)

Dokumentární

2012 Příběhy, které vyprávíme

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace