foto

Tommy Körberg

  • nar. 4.7.1948 (72 let)
    Norsjö, Västerbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Casanova
2003 Chess
2000 Melodifestivalen 2000 (TV film)
1999 Där regnbågen slutar
Trettondagsafton (TV film)
1993 Drömkåken
1988 Melodifestivalen 1988 (TV film)
1986 Blackout
1984 Ronja, dcera loupežníka
1980 Sverige åt svenskarna
1974 Flyttningen (TV film)
Mahagonny (TV film)
1971 Melodifestivalen 1971 (TV film)
1969 Melodifestivalen 1969 (TV film)

TV seriály

2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 Josefin Nilsson - Älska mig för den jag är (TV film)

Divadelní záznam

1995 Les Misérables in Concert (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1988 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)
1969 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky