foto

Claudia Lenzi

  • nar. 17.11.1985 (33 let)
    Biel, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eine Rolle mit Stil
2012 Der Sandmann (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Spiel mir das Lied vom Tod (S01E10)
Die Chefin (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Qual der Wahl (S03E11)
2006 Stolberg (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky