foto

Ki-woo Lee

  • nar. 23.10.1981 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kongnamool
Siganitalja
2015 Yeogyosa
2011 Woori iwooteui beomjoi
2010 Wedingdeureseu
2008 Dalkomhan geojitmal
Kidalida michyeo
Seutori obeu wain
2007 Doo salamida
2006 Haebyeonui yeoin
Johji anihanga
2005 Příběh filmu
Saedeu mubi
Sarangeul nohchida
2004 Dolryeochagi
Geunomeun meoshisseotda
Nae yeojachingureul sogae habnida
2003 Keullaeshik

TV seriály

2018 Saja (TV seriál)
Unmyeonggwa bunno (TV seriál)
2017 Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
Goyangitti yolisa (TV seriál)
2013 Deo baireosu (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
2012 Jachebalkwang geunyeo (TV seriál)
Seutaenbai (TV seriál)
2011 Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
2008 Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Kideu gaeng (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
2005 I jookil nomeui sarang (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 THE 프렌즈 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace