foto

Merve Sevi

  • nar. 24.7.1987 (32 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Şeytanın Çocukları-El Ebyaz
2015 Selam: Bahara Yolculuk
2014 Gülcemal
2010 Rina

TV seriály

2015 Hayat Mucizelere Gebe (TV seriál)
2011 Yalancı Bahar (TV seriál)
İzmir Çetesi (TV seriál)
2010 İhanet (TV seriál)
2008 Hayat Güzeldir (TV seriál)
2007 Dağlar Delisi (TV seriál)
2006 Yalancı Yarim (TV seriál)
2004 Omuz Omuza (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Makina Kafa (TV pořad)
2009 Medya Krali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky