foto

Jörg Gillner

  • nar. 1943
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 WinneToons - Die Legende vom Schatz im Silbersee
2007 Einfache Leute (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1998 König auf Mallorca (TV film)
1996 Tatort - Fetischzauber (TV film)
1995 Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1992 Deutschfieber
Judith (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)
1987 Kolonie, Die
Vergiss Sneider!
1986 Gegen die Regel (TV film)
1981 Pugowitza
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
1977 Drei kleine Nachtgeschichten (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
1971 Nachtasyl (divadelní záznam)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Falschmeldung (TV film)

TV seriály

2007 Doktor Martin (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace