foto

Sabrina Culver

  • nar. 14.3.1970 (49 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Beginning: Feel the Dead
2018 Hello Au Revoir
2016 The Remake
Wolf Mother
2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Toy Soldiers, The
2005 Val/Val
2003 Božský Bruce
St. Andrew's Girls
2002 Primadona v ohrožení (TV film)
2000 Boys and Girls
1997 Bojovníci
1995 Mocná Afrodíté

TV seriály

2017 Feel the Dead (TV seriál)
2015 Married (TV seriál)
Thanksgiving (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
2014 About a Boy (TV seriál)
Chop Shop (TV seriál)
2013 Drunk History (TV seriál)
East Los High (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Willův gól (S05E12)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Benadryl Brownie (S03E02)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky