foto

Julia Kamińska

  • nar. 13.11.1987 (32 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Narzeczony na niby
2013 Heavy Mental
Wkręceni
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Swing
2009 Menší zlo
Nula
2007 W stepie szerokim
2006 Ja wam pokażę!
Towar

TV seriály

2015 Singielka (TV seriál)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Fucha Nataszy (E15)
Poznaj moją mamę (E14)
Winda do nieba (E13)
další epizody (15)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 BrzydUla (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2015 Singielka (TV seriál)
2008 BrzydUla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky