foto

Naomi Geraghty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Nedotknutelní
2016 Pelé: Zrození legendy
2015 Final Girl
2011 Všemocný
2010 Seznamte se, Monica Velour
2008 Šťastlivci
2007 Reservation Road
2006 Iluzionista
2004 Hotel Rwanda
2002 In America
2000 Blue Moon
1999 Mapa mého světa

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
All the Wilburys (S03E08)
Hell of a Ride (S03E04)
2017 Miliardy (TV seriál)
With or Without You (S02E10)
Victory Lap (S02E07)
The Oath (S02E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
The Deal (S01E06)
další epizody (5)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 11 (S01E11)
Part 7 (S01E07)
Part 5 (S01E05)
další epizody (4)
2013 Treme (TV seriál)
Tohle město (S04E02)
Yes We Can Can (S04E01)
2012 Treme (TV seriál)
Chudákův ráj (S03E09)
Lehkomyslná láska (S03E06)
Největší láska (S03E04)
2010 Treme (TV seriál)
V přední linii (S01E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Miliardy (TV seriál)
American Champion (S04E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky