foto

Daniel Landin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Georgetown Project
2018 Ray a Liz
2017 Žlutí ptáci
2013 Pod kůží
2009 Nezvaná
Revanš
2006 Rok '66
2000 Baby

Dokumentární

2002 Best of Bowie (video kompilace)
1997 No Doubt: Live in the Tragic Kingdom (koncert)
1993 Paul Is Live: In Concert on the New World Tour (koncert)

Hudební videoklipy

2003 Massive Attack: Butterfly Caught (hudební videoklip)
2001 Björk: Hidden Place (hudební videoklip)
1998 Massive Attack: Teardrop (hudební videoklip)
1997 Radiohead - No Surprises (hudební videoklip)

Video kompilace

2001 Massive Attack: Eleven Promos (video kompilace)
1999 Björk: Volumen (video kompilace)
1998 Radiohead: 7 Television Commercials (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky