foto

Bryan Marshall

  • nar. 19.5.1938 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Courts mais GAY: Tome 13
2001 Neotesaný detektiv (TV film)
2000 Selkie
1996 Chicken
1995 Blue Murder (TV film)
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
Country Life
1990 Hra o štěstí (TV film)
Phantom Horsemen, The
1989 Mstitel
1988 Návrat ke Sněžné řece
Zrada (TV film)
1985 Hot Target
Nebe - peklo - ráj
1984 Velký zlatý podvod (TV film)
1983 Bandité na BMX
1982 East Lynne (TV film)
The Merry Wives of Windsor (TV film)
1981 4D Special Agents
1980 Dlouhý Velký pátek
Fear of God (TV film)
1979 The Mourning Brooch (TV film)
1978 Daphne Laureola (TV film)
1977 Agent, který mne miloval
1974 Datlové semínko
1973 Because of the Cats (Niet voor de poezen)
Malá farma (TV film)
Place to Die, A (TV film)
Recruiting Officer, The (TV film)
1971 Muž v divočině
1969 Letka Moskytů
Podezřelý (TV film)
Počítám do jedenácti
Suspect (TV film)
1967 Pět milionů let k Zemi
The Viking Queen
1966 Alfie
Rasputin: The Mad Monk
The Witches

TV seriály

2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hříchy otců (S07E03)
1998 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Strach z temnoty (E12)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 Australia's Most Wanted (TV seriál)
Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
Possession (TV seriál)
Zlaté groše (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Boy Merlin, The (TV seriál)
Murder at the Wedding (TV seriál)
Prisoner (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Pronásledovaný lovec (S02E01)
1975 Sam and the River (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1968 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Spindoe (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1965 United! (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Punisher: Gag Reel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace